BINGLE!

Bingle! is gebaseerd op het welbekende Bingo. Maar bij Bingle! draait het om het herkennen van muziekfragmenten. Net als bij Bingo ontvangen de Binglespelers kaarten. De getallen zijn echter vervangen door namen van artiesten en titels van nummers. De nummertjestrekker heeft plaatsgemaakt voor een DJ die in een hoog tempo korte muziekfragmenten laat horen. De eerste speler met een volle Binglekaart roept zo hard mogelijk BINGLE! en wint.

 

Bingle! is uniek: naast de classic versie met hits uit de jaren 70/80 is het mogelijk een geheel naar uw wensen op maat gemaakte versie te maken. Wij deden dit al voor de omroep VARA met een speciale media Bingle!

Siliogogo heeft Bingle! inmiddels vele malen met succes mogen uitvoeren voor onder andere het Ministerie van Justitie, SKALA home electronics, Paradiso, KLM Cargo en Sportcentrum Papendal.

 

Bingle! levert gegarandeerd succes! Tijdens een evenement, een spetterend feest of diner of zelfs in de bus op weg naar een feest. Bingle! is mogelijk op elke denkbare locatie. Verras ons met uw wensen.

bingle info nieuws gasten links extra home